Under 11-12 juni besökte EU-koordinatorerna Kurt Bodewig (Baltic-Adriatic Corridor) och Brian Simpson (Motorways of the Sea) Gdynia, Karlskrona & Alvesta då Baltic-Link Association, i samarbete med Region Blekinge (Lead partner inom projektet TENTacle), Association of the Cities of the Amber Motorway (ARCA) och Association of Polish Regions of the Baltic-Adriatic Transport Corridor organiserade en tvådagarskonferens i Gdynia och Karlskrona. Under dessa två dagar diskuterades förutsättningar och möjligheter angående en förlängning av Baltic-Adriatic Corridor norrut längs Baltic-Link till Göteborg, via Motorways of the Sea Gdynia-Karlskrona. Dagen den 12 juni avslutades med en tågresa på Baltic-Linkstråket från Karlskrona till Alvesta och studiebesök på den intermodala terminalen.

Kategorier: nyhet

Kommentarer är stängda.

 • Kontakt

  Baltic-Link Association

  Besöksadress: Östra Köpmansgatan 1A, Karlskrona

  Kontaktpersoner:
  Torbjörn Gustafsson
  Telefon: 0455-32 16 23

  Tore Almlöf
  Telefon: 0455-30 30 27

  E-post: baltic-link@outlook.com