Den 11 juni i Gdynia, i samband med besöket av EU-koordinatorerna Kurt Bodewig & Brian Simpson, undertecknade styrelseordförande Patrik Hansson ett trepartsavtal mellan organisationerna Baltic-Link Association, Association of the Cities of the Amber Motorway (ARCA) och Association of Polish Regions of the Baltic-Adriatic Transport Corridor. Trepartsavtalet innebär ett organiserat och utvecklat samarbete för att inkludera Baltic-Link i TEN-T Baltic-Adriatic Corridor, vilket innebär en förlängning av korridoren till Göteborg, via Motorway of the Sea, Gdynia-Karlskrona.

Avtalet hittar du genom att klicka på följande länk: Treparstavtal Baltic-Link Association, Association of the Cities of the Amber Motorway (ARCA) och Association of Polish Regions of the Baltic-Adriatic Transport Corridor

 

 

 

 

 

Kategorier: nyhet

Kommentarer är stängda.

 • Kontakt

  Baltic-Link Association

  Besöksadress: Östra Hamngatan 7B, Karlskrona

  Kontaktpersoner:
  Tore Almlöf
  Telefon: 0455-30 30 27

  Jonas Olsson
  Telefon: 0455-32 16 23

  E-post: baltic-link@outlook.com